Eurorepar Polman

Bemmelseweg 81G
6662 PE ELST (Gld)
0481 - 351175

Openingstijden

Ma- Vr : 08.00 tot 17.00
Za : 09.00 tot 15.00

Service & Onderhoud

Elke auto heeft voor een goede en soepele werking regelmatig onderhoud nodig. In het instructieboekje of onderhoudsboekje van de auto geeft de fabrikant aan welk onderhoud er wanneer aan uw auto moet worden uitgevoerd. Bij 20.000 km moeten bijvoorbeeld de bougies worden vervangen en bij 40.000 km moet het brandstoffilter worden gecontroleerd.

Bij Autobedrijf G.J. Polman voeren wij met plezier en professionaliteit al het onderhoud uit dat volgens de voorschriften van de fabrikant aan de auto moet worden gedaan. Bij elke onderhoudsbeurt verversen we de motorolie, vervangen we de benodigde filters en laten we u weten wanneer er andere werkzaamheden nodig zijn, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. En als de auto nog onder garantie is, houdt u ook bij ons recht op die garantie omdat wij ons aan de richtlijnen van de fabrikant houden.

Natuurlijk beschikt Autobedrijf G.J. Polman over de modernste diagnoseapparatuur waarmee elk type auto kan worden gediagnosticeerd. Zo weten wij exact wat er aan de auto moet gebeuren en kunnen wij storingen identificeren.

Scroll naar boven